Monday, December 15, 2008

best giler!!

aku br blek kem..best giler....tp tu ar kna denda giler2..kitorng xkeh bw jam so mmg xtaw ar pkul brpa..pihak kem ada sediakn jam dinding tp diorng letak kat dwn mkn..mati ar klu stiap kali nk tgk jam kna p sna..fuh!!kat kem tue mcm2 aku blajar..yg penting kem tue mmg da btol2 motivate diri aku..insya-allah aku akn try ubah diri aku spya jd manusia yg lebih disiplin, bertggungjwb n yg paling penting jujur...aku akn blajar btol2..plus aku pon nk amek spm next year..tp ada something happened kat kem tue yg aku xbley share kat cni...benday plg funny skali kitorng prmpn form4 kna dnda push up dpn laki..malu giler beb!!!tu first time..lps tue klu kna dnda skali lg mmg hati kering ar..wat bodo jew..kira cuti nie aku kluar dr penjara jg ar..xda ar terperuk dlm rumah jew..hohoho...xbr ar nk start skolah blek tp homework xsiap lg...sedihnyer...i'm gonna be crazy...

1 comment:

oALIFFo said...

TAKDE RUANGAN CHAT KE....TAKPELAH PEPEPUN NI BLOG YANG BARU JE DIUPDATE RERAJIN USHA OR FOLLOWERS LA